CUMHURİYETİMİZİN 102. YILI KUTLU OLSUN!

TKP İstanbul İl Başkanı Ahmet Dincel’in katılımıyla, 23 AĞUSTOS CUMARTESİ | 18.00 TUZLA ZABITA PARKI

Tuzlalı Basın Emekçilerine;

Sevgili dostlarımız, Türkiye Komünist Partisi Tuzla İlçe Örgütü olarak 23 Ağustos Cumartesi Tuzla Zabıta Park’ında düzenleyeceğimiz etkinlik için sizlere taslak bir basın bülteni paylaşıyoruz.

Bölgemizde ve ülkemizde yaşanan gelişmeler ve gerilimler ne sonuç verirse versin Cumhuriyet düşmanlığı ve Türkiye’nin varlığının sorgulanmasına yol açıyor, buradan hareke barış ve kardeşlik isteğimize, kendi ülkemizin sınırlarını ve değerlerini koruma ve eşitlik için yeniden yaratma iddiamıza destek olmaya çağırıyoruz.

Türkiye Komünist Partisi İstanbul İl Başkanı Ahmet Dincel’in katılacağı buluşmamıza sizleri de davet etmek istiyoruz.

“Barış ve kardeşlik istiyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti’nin, Lozan Anlaşması’nın sorgulanmasını; mevcut sınırlarımızın tartışılmasını, yeni-Osmanlı hayallerini, Türkiye İmparatorluğu gibi gayrimeşru adlandırmaları ümmetçiliği, etnik ve mezhepsel kimliklere dayalı siyasal yapı ve kurumları istemiyoruz.

Barış ve kardeşlik ve de bağımsız ve laik bir ülke, eşitlikçi bir düzen, planlı bir ekonomi istiyoruz.

İşte bu duygularla Tuzla’da yanyana geliyor, eşitlikçi bir cumhuriyet için elimizi taşın altına koymaya çağırıyoruz. 23 Ağustos Cumartesi saat 18.00’da Tuzla Zabıta Park’ına tüm Tuzlalıları davet ediyoruz”

Exit mobile version